fredag 6. mars 2009

bursdagen til georg:)

i-dag feiret georg(søskenbarnet mitt)bursdag. først spiste vi jegergryte..håkon og georg har et søskenbarn på den andre siden av slekten, hun heter synne og hvar sikkert ikke mye mere en 4-5 år. hun var utrooooooooolig plagsom.. etterpå gikk vi ut og sendte opp en "lykke-ballong"..skal legge ut video av det;) ja og etter hvert ble det kaker..NAM'! Siden dro resten hjem..og gjett hva vi gjorde da?

vi tok fram luftgeværet og begynte å skyte..og jeg og broren min andreas hadde jo aldri prøvd det før..det gikk faktisk veldig bra:) jeg fikk 28 poeng (99 X) og broren min 11 x))

etter det igjen tente vi opp enda en "lykke ballong" og så dro vi hjemm:)








klasse tur til slalom bakken:)

hei blogg! idag hvar vi i slalom bakken..vi kunne velge mellom å dra til nordmarka og slalom bakken..jeg valgte så klart slalom bakken:) jeg dro egentli sammen med randi anita og anita men etter en times tid eller noe møtte jeg på søskenbarna mine og en kompis av de igjen..:) så vi hoppa på hopper og litt sånt og etter den siste big jumpen hver gang hvar det første mann til køen, kjetil kom på første hver eneste gang og jeg hvar fast på andre plass, håkon på siste og georg på tredje:) de var veldig gøy, men jeg hadde ALT for strame sko, så jeg vil blemmer over hele leggen min..den største hvar nesten like stor som storetåen min..kl. 17.00 skal vi til håkon og georg igjen fordi georg hadde burstdag i går..så da skal vi på feiring:)

gleder meg masse! skal få se litt bilder her å;))


oda er jenta med lilla jakke, anita er jenta med blond hår og.


randi anita er jenta som faller. og har litt hvit på jakken sin. vilde er jenta med blå jakke og ann iren er jenta som har snowboard:)

torsdag 5. mars 2009

miley bilde.


hei, jeg skal bare prøve å lage egen bakgrunn på nettby..men da må jeg først skaffe meg en link til bildet..så derfor legger jeg det ut på bloggen;)

mandag 2. mars 2009

neeeeeeeeeeeeeeei!!!!



neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeei! i morgen er det jo skole!


det er helt forferdelig, hva skal jeg ha på meg?, når starter skolen?, klarer jeg og stå opp til rett tid? hvet ikke om jeg kan legge meg jeg nå asså..
jeg for rote sammen noe å ha på meg og pakke beggggggeeen:P

har så vondt i rompa og etter at jeg hvar i slalom bakken..(L)

her er resultatet:

søndag 1. mars 2009

slalom bakken (L)<3




i dag og i går hvar jeg og MANGE andre, jeg kan jo nevne noen da:) anita, ida B., lars jonas, stian andre. os litt senere kom flere..:P
vi prøvde en kul skogs løype, den siste turen vi dro ditt skule jeg ned en bakke, men så gikk det ikke helt som planlakt, hehe.. jeg kjørte og så svinga jeg å fløøøøøy langt..ida holt på å tisse på seg fordi det hvar så rart...haha!

så vi fant mange stier å kjøre etter, me det hvar bare en som hvar skikelig grusomt morsomt å kjøre på..stan andre hadde aldri vert oppi bakken før så vi måtte vente LITT på han..jaja de var jo moro til slutt daah:)

vi kom oss både opp å ned uten problemer..men når jeg skule ned en tur kjørte vi på en svært humpete vei, og jeg vettu tryna og skiene fløøøøøy lang..jeg begynte å blø fordi jeg slo meg i munnen..m ed jeg fortsatte videre:)

så alt i alt hvar det en fantastisk dag:)
noen små skader ble det, men jaja de henger med det:)
håper du får en fantastisk dag du også:)

xoxoxo malin:)

(skal få se litt bilder her nå da:)

men på det bilde med meg og anita i heisen, jeg ser jo hemmmmma ut!)



ida, er ikke helt glad i å bli tatt bilde av, hehe:)